שומנים בדם ואיחור במחזור

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/12/2021 | 19:36 | מאת: ענת

שלום האם יש קשר בין כולסטרול גבוה לבין איחור במחזור כולסטרול 257 כולסטרול רע 181 האם זה משמעותי?

16/12/2021 | 15:23 | מאת: ענת

אחרי שבוע של עיכוב זה הופיע סוף סוף אני לוקחת נוסטרול 900 מייג פעמיים ביום להורדת כולסטרול מזה שבועיים האם יכול להיות שזאת הסיבה?

שלום ענת, כולסטרול גבוה אינן גורם לאיחור בוסת. ישנה אפשרות שיש השפעה של התוסף, אך ייתכנו גם גורמים רבים אחרים לאיחור של וסת . את יכולה לעקוב בחודשים הבאים אם יש השפעה ואיחור נוסף בוסת , אז יהיה ניתן לשלול את התוסף כאחד הגורמים. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה