נוסטרול 900 מייג להורדת כולסטרול

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/12/2021 | 19:03 | מאת: נועה

שלום אפשר לקחת נוסטרול 900 מייג פעמיים ביום להורדת כולסטרול במשך שלושה חודשים ללא חשש?

שלום נועה, המינון המומלץ של נוסטרול הוא 2 כמוסות ביום, כל כמוסה 900 מ"ג. כלומר, 1.8 גרם פיטוסטרולים ביום. המינון המומלץ של פיטוסטרולים הוא בין 1-3 גרם. לא מומלץ לעבור את ה - 3 גרם ביום , כך שאת צריכה לאזן את זה במידה ואת נוטלת תוספים נוספים. יש כמובן, חשיבות גדולה לתזונה מתאימה לכולסטרול ושמירה על אורח חיים בריא .. פעילות גופנית ותפריט יומי מתאים. בהצלחה ורק בריאות!

13/12/2021 | 14:36 | מאת: אילנה

שלום רב גם אני לוקחת נוסטרול.קרוב ל-3 שנים. אחרי כל בקבוק אני עושה הפסקה שבוע. אני לוקחת נוסטרול קומפלקס. בנוסף אני אוכלת כל ערב קצת ירקות. שאני מבינה שגם שם יש פיטוסטרולים. האם מותר לקחת את התוסף הזה באופן קבוע עם הפסקה של שבוע? זה עוזר מעט להורדת הכולסטרול. האם יש איזה נזקים בתוסף הזה? תודה רבה לתשובתך.

שלום אילנה, עם תוספים תמיד כדאי לעשות הפסקות ולא מומלץ לקחת לתקופות ממושכות. הלקיחה היא בהתאם לצורך. בהנחה שאת עושה עוד דברים להורדת הכולסטרול כמו תזונה מתאימה, פעילות גופנית ושמירה על אורח חיים בריא, הייתי בודקת מה הנחיצות של הנוסטרול ושוקלת לעשות הפסקה ארוכה יותר כמובן, עם ליווי ומעקב מקצועי.

מנהלי פורום נטורופתיה