שימוש בשמנים לעור

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/12/2021 | 12:06 | מאת: Fontanelle

שלום רב, התנסיתי לאחרונה בשימוש בשמן אתרי מדולל בשמן נשא על גבי העור לצורך טיפול באקנה, ולא ברור לי כיצד השימוש צריך להעשות. השתמשתי כנשא בשמן שומשום, הנחשב כשמן בעל ספיגה מהירה, אך לא הייתה ספיגה כלל במשך מס' שעות. לא סביר להשתמש בתערובת שמנים שכזאת בתחילת היום, כאשר המראה שומני באופן בולט, ומצד אחר, בשימוש לפני השינה, השמנים בוודאי נמרחים על גבי המצעים. אשמח להכוונה. תודה.

שלום לך, אני לא יודעת באיזה תערובת שמנים השתמש ומה היא מכילה, ייתכן ואת צריכה להחליף את שמן השומשום , השימוש בשמנים הוא מאוד אינדיבידואלי, ישנם שמנים אחרים וקלאסיים יותר לשימוש לעור הפנים כמו למשל, שמן חוחובה, שמן זרעי ענבים, שמן נר הלילה, אובליפיחה ועוד.. יש לבחור את השמש בהתאמה לסוג העור, למטרת השימוש.. הספיגה היא שונה מאחד לאחד ואת צריכה למצוא מה מתאים לך. כדאי למרוח את השמנים בערב לפני השינה, למצוא שמן שמתאים ונספג טוב ומקסימום לשים מגבת על הכרית (: בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה