דלקת בשופכה תחושה שריפה בקצה לאחר י. מ

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/12/2021 | 07:13 | מאת: יקי

היי מעיין לפני שנתיים וחצי כנראה דלקת בערמונית שבטיפול אנטיביוטי חלפה ואז, שנה לאחר מכן שוב גל של תחושות באזור הפין בעיקר לאחר יחסי מין שגם חלף למיטב זכרוני עם אדוויל וכו.. גם עכשיו שנה וחצי אחרי... אני בגל נוסף מה יש לרפואה הטבעית להציע? זכור לי שהשתמשתי בזקן התירס וסירפד ולדעתי הקל בזמנו כמה שאלות ברשותך א. האם עדיף לקנות תירס ואז את השיער הירקרק והחדש לחלוט או עדיף את החום מהשקיות ב. האם בכלל זקן התירס מתאים ומה עוד אפשר ממש כל דבר וכיצד להשתמש אשמח גם לעדכן בתוצאות תודה על פועלך

שלום יקי, ציינת דלקת בערמונית כנראה... נדרשת אבחנה כדי לטפל. אני ממליצה לך לפנות לרופא המטפל בך ולשלול דלקת בשלפוחית השתן כמו כן, ייתכנו גורמים נוספים לתסמינים שאתה מתאר ולכן יש לערוך בירור. לאחר בירור ניתן יהיה להציע טיפול. לשאלתך, ניתן להשתמש בשערות היבשות החומות ולחלוט אותם כמו כן ניתן גם לבשל תירס עם השערות ולשתות את המים בהדרגה. אם אתה חושש שמדובר בדלקת בשופכה/ שלפוחית שתן. בהחלט מומלץ לשלב גם סרפד, שן ארי, בוכו.. לשתות הרבה מים, ויטמין C חומצי, פרוביוטיקה על קיבה ריקה בוקר וערב ועוד.. ראשית נדרשת אבחנה. תודה רבה על ההערכה והפירגון ובהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה