תיקון לשאלה על קקאו רואו

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/11/2021 | 19:57 | מאת: מיה

הכוונה הייתה האם קקאו רואו טחון עם חלב צימחי , מפריע לספיגת ויטמינים או לאכילת מזון אך ורק מבחינת ספיגת ויטמינים . נניח אם שותים קקאו רואו ואוכלים אגוזים למניהם או אחרי ארוחה טבונית. האם יש הפרעה של ספיגת ויטמנים מהמזון ותוספים כמו שקפה מפריע? תודה

היי מיה, אכן כן, גם בבקאו שי קופאן, פחות לעומת הקפה אך יש והוא עלול להפריע כמו כן , יש בקקאו חומצה אוקסאלית העלולה להפריע לספיגה של סידן. לכן בכל מקרה, כדאי לצרוך את כל מה שעלול להפריע בהפרדה של שעתיים כנ"ל ויטמינים. הרבה בריאות ושבת שלום.

מנהלי פורום נטורופתיה