ג'לטין דגים לנשירת שיער

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/10/2021 | 13:09 | מאת: מיכל

שלום יש לי נשירת שיער התחלתי חודש לקחת ג'לטין דגים אבקה כף ביום.שמעתי שהגולגן בגלטין עוזר לנשירה. אך אני מרגישה שהנשירה מתגברת. האם יש קשר לג'לטין?האם הוא מחמיר נשירה במקום לעצור? מה דעתך בכלל על הגלטין דגים כתוסף מה ששמתי לב שמרקם עור הפנים ישתפר במעט. בבקשה דעתך על כך תודה

שלום מיכל, הג'לטין דגים משמש מקור לקולגן, במידה ונשירת השיער נוסעת מסיבות אחרות ולא ממחסור בו, אז התוסף לא יביא להטבה ולעיתים צריך גם לחכות ולקחת תקופה ממשוכת יותר. אבל ראשית חשוב להבים מהם הגורמים לנשירת שיער ולטפל בגורם.. והגורמים יכולים להיות רבים: למשל, אם המחסור הוא במינרלים כמו אבץ.. או על רקע של אנמיה (מחסור בברזל וב B12 ) או על רקע של תזונה לקויה - מחסור בחלבון או על רקע הורמונלי, מחסור בשעות שינה, מתח וכ'ו.. הטיפול יהיה בהתאם..

מנהלי פורום נטורופתיה