ליחה/נזלת - לירוק או להלוע

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/09/2021 | 12:00 | מאת: ג'ורג'

שלום קראת את המאמר שכותרתו "ליחה - לירוק או לבלוע" . המאמר מעניין ותרם לי מידע חדש. אולם לא מצאתי התיחסות לשאלה האם ניתן לבלוע לייחה או נזלת או שיש לירוק אותם. איזה נזק עלול להגרם מבליע של הפרשות אלו. האם זה תלוי גיל

שלום ג'ורג', אני לא יודעת באיזה מאמר מדובר ולא קראתי אותו. בכל מקרה, ליחה ונזלת הן הפרשות פינוי והן חלק מדרכי הפינוי של פסולת של הגוף ( וירוסים, חיידקים וכ'ו..)ולכן הם צריכים להתפנות מהגוף באופן טבעי. בהצלחה ורק בריאות!

03/11/2021 | 15:43 | מאת: ג'ורג'

תודה

מנהלי פורום נטורופתיה