תופעת לוואי בתיסוף ויטמין D

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/09/2021 | 16:22 | מאת: Embryonic

שלום רב, ביצעתי בעבר מס' נסיונות לתסף בוויטמין D3 וכן בוויטמין D2, אך חוויתי בכל המקרים עייפות רבה שחלפה עם הפסקת התוסף. האם מדובר בתופעת לוואי נפוצה? האם ייתכן שתחלוף בשימוש ממושך? תודה לכם.

שלום לך, לא ידוע לי על עייפות כתופעת לוואי כתוצאה משימוש בויטמין D. ( לא ציינת מינונים, סוגים, אופן הלקיחה - טיפות או כדורים ) גם להם תיתכן השפעה שונה, אולי לנסות חברה אחרת. כמו כן, יתכנו גורמים נוספים רבים לעייפות אותם יש שלול. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה