מה עושים עם מחלת סוכרת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/09/2021 | 12:03 | מאת: רינת

שלום רב. עשיתי בדיקת דם יש לי כולסטרול גבוהה סוכרת ויצא לי בבדיקה שאני לא עושה פעילות גופנית והמלחים ירדו לי בגוף. אני מכורה לבקבוקים שלמים לשתות מים ומתעצלת לעשות הליכות ואני רוצה להתחיל. מה עושים במצב כזה? תודה מכל הלב

03/09/2021 | 12:24 | מאת: רינת

אשמח לעצה איך עושים את זה? אני ממש מודה לכם ועם אפשר טיפ איך להעלות את האנרגיה ביום יום ממש תודה

שלום רינת, מהדברים שציינת נשמע שאת צריכה להתחיל לעשות שינויים בכל מני הרגלים. ציינת גם שבדיקות הדם שלך לא תקינות ועלייך להתחיל שינוי תזונתי בשל הכולסטרול הגבוה , הסכרת וכ'ו.. בנוסף כמובן, כדאי להתחיל פעילות גופנית כלשהי .. אני לא יודעת מה הסיבה לשתיה המרובה של המים, אבל בכל מקרה נשמע שאת צריכה להתחיל שינוי ולשם כך את זקוקה לליווי.. ברגע שתתחילי לאכול בצורה נכונה ומאוזנת ולהכניס תנועה.. האנרגיה תעלה באופו ישיר. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה