מחסור במגנזיום והתכווצות שרירים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/08/2021 | 23:26 | מאת: יעל

שלום עקב מחסור במגנזיום יש לי הרבה התכווצויות שרירים בלילה שגרמו למתיחה בכמה שרירים ונזק שלא עובר. היה לי מגנזיום 1.6 ועם אקוסופ מנה למבוגרים שהיא 50 אחוזי מבתצרוכת היומית במשך שנתיים עלה ל 1.9 אך הבנתי שזה לא משקף את המצב בתאים. מהו מינון המגנזיום המקסימלי שאפשר לקחת ביום במחסור שחייבים מהר לעלות ערכים? תודה רבה

שלום יעל, יש לקחת לפי המנה הרשומה, לפי המנה של אקוסאפ המינון הוא 10 מ"ל ולא יותר. אין מינון מקסימלי כללי, המינון הוא בהתאם לתמונה הקלינית, לאיזה סוג של מגנזיום.. בדיקת מגנזיום בדם אכן אינה משקפת. כמו כן, ייתכנו סיבות אחרות לתסמין אותו את מתארת וגם אותם יש לשלול. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה