מאכלים שגורמים לשלפוחית רגיזה?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/06/2021 | 11:13 | מאת: דוד

שלום, אני בן 28, אדם בריא. בחודשים האחרונים התחילה אצלי שלפוחית רגיזה מאוד שמתבטאת בדחיפות ותכיפות בהטלת שתן. שמתי לב שיש מאכלים מסוימים שגורמים לי לכך כגון: טחינה, מג'דרה חושד אולי גם בשקדים, וערמונים. השאלות שלי: מה יש במאכלים הללו שגורם אצלי לשלפוחית רגיזה? ומדוע הרגישות הזו התחילה פתאום בגיל 28? תודה.

שלום דוד, ממליצה לפנות לרופא משפחה ולעשות בדיקות מעבדה, תרבית שתן בדיקות דם, לשלול דלקת בשלפוחית שתן וגורמים אחרים העלולים להסביר את התסמינים. המזונות שציינת אינם גורמים לשלפוחית רגיזה. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה