טונה בקופסא

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/06/2021 | 11:41 | מאת: שני

שלום רב, האם אפשר לאכול חצי מהכמות של טונה שאני פותחת מהקופסא, וחצי השני להשאיר ליום הבא? האם זה יכול להזיק לאחר שפותחים את הקופסא ומאחסנים ליום יומיים במקרר? תודה למענה שני

שלום שני, מומלץ לסיים את הטונה ולא לשמור, אבל אם נשאר קצת מומלץ לא להשאיר את הטונה בקופסאת השימורים אלא להעביר אותה לכלי (זכוכית) אחר סגור. כמו כן, באופן עקרוני כדאי לצרוך טונה במים לסנן את המים, לערבב את הטונה עם שמן זית איכותי ( כתית מעולה בדרגת חומציות נמוכה). בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה