שאלה לגבי טיפול נטורופתי או רפואה טבעית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/06/2021 | 21:06 | מאת: רינת

שלום רב. רציתי לשאול מה ההבדל בין טיפול נטורופתי לבין רפואה טבעית? מה עושים בטיפולים האלה לאנשים שסובלים מדיכאון וחוסר אנרגיה?

שלום רינת, רפואה טבעית היא שם כללי ונטורופתיה היא כלי טיפול שהוא חלק מהרפואה הטבעית. הטיפול במצבי דיכאון יכול לכלול כלים כמו : תזונה נכונה ובריאה, שימוש בצמחי מרפא ( פורמולה בהתאמה אישית) תוספי תזונה לפי הצורך, חיבור בין גופנפש - הבנה של הגורמים לדיכאון , שימוש בפרחי באך, ארומתרפיה, טיפולי מגע, הרבה מודעות, שינוי הרגלי חיים- שינה, אכילה, עבודה ועוד.. כנ"ל חוסר אנרגיה - יש להבין מה הסיבות ..והטיפול יהיה בהתאם. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה