שאלה בנוגע לשמן המפ

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/06/2021 | 09:40 | מאת: שי

היי שלום רציתי לשאול לגבי שמן המפ במה הוא עוזר? והאם הוא מתאים לכולם? או שמא יש אנשים שלא יכולים לקחת אותו?

שלום שי, שמן המפ נחשב למזון על ומכיל כמות גבוהה של חומצות שומן חיוניות ( אומגה 3,6,9) ויש לו יתרונות בריאותיים רבין כמו הורדה של תהליכים דלקתיים בגוף, הורדה של כולסטרול, לבעיות עור שונות כמו פסוראיזיס, לאיזון הורמנולי, למצבים של הפרעות קשב וריכוז, זיכרון דיכאון ועוד.. ניתן להוסיף אותו למזון לסלט, שייקים. לא ידוע על קונטרהאינדיקציות מיוחדות אבל כיוון שמכיל כמות גבוהה של אומגה 3 עלול לא להתאים במצבים של קרישיות ובעיות של דילול דם ושימוש בתרופות מסויימות.

מנהלי פורום נטורופתיה