נטילה של כדורי שיח אברהם

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/06/2021 | 15:20 | מאת: אפרת

היי, האם הפסקה של נטילת כדורי שיח אברהם יכולה לגרום לצמיחת שד? הפסקתי ליטול לפני 3 שבועות ומאז שמה לב ששד שמאל גדל. אציין שהייתי אצל כירורג שד שאמר שזה בגלל עודף בהורמון אסטרוגן. האם ההפסקה יכולה לגרום לכך?

שלום אפרת, הפסקה של שיח אברהם אינה אמורה לעשות תופעה זו. ייתכנו גורמים אחרים נוספים שחסרים במידע שנתת. (מטופלת בהורמונים,תרופות או חומרים אחרים, מטופלת פוריות, מחלות רקע?) אם יש חשש לעודף אסטרוגן, כפי שציין הרופא כדאי לעשות פרופיל הורמונלי ולראות אם קיים חוסר איזון ואז יש לברר מה הסיבה לכך. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה