מולטי ויטמין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/05/2021 | 14:35 | מאת: שלומית

שלום רב, אבקש לדעת איזה מולטי ויטמין הוא הטוב ביותר ובעל ספיגה הטובה ביותר אני בת 70 ,וחושבת שבגילי ישנה ירידה בספיגת הרכיבים התזונתיים במעיים, ולכן רוצה להשלים את החסר ע"י מולטי ויטמין בתודה רבה שלומית

שלום שלומית, יש מגוון של מוצרי מולטי ויטמין טובים ברשתות של "סולגאר", "אלטמן" ועוד.. תוכלי למצוא בבתי הטבע השונים ולברר מה מתאים לך. אני ממליצה על תזונה נכונה ובריאה ולשקול שימוש במולטי ויטמין בהתאם לצורך לאחר בדיקות דם וייעוץ. בגיל הזה חשוב לבדוק למשל, חסרים של B12 וחומצה פולית וסידן ולצרוך אותם בהתאמה. בהצלחה רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה