פפילומה תוספי תזונה לחיזוק

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

12/05/2021 | 13:13 | מאת: אני

שלום, כבר שנה וחצי יש לי את וירוס הפפילומה ולאחרונה שיניתי מאוד את התזונה כדי לעזור לגוף , הייתי רוצה לשאול איזה תוספי תזונה אתם ממליצים לקחת כדי לחזק מערכת החיסון במטרה לנקות את הנגיף? תודה

שלום לך, אני לא יודעת איזה שינוי עשית בתזונה, אבל תזונה נכונה ובריאה בהחלט יכולה לסייע בחיזוק מערכת החיסון. באופן כללי תזונה על בסיס דגנים מלאים, קטניות, פירות וירקות מגוונים, אגוזים, זרעים וכו.. לא הייתי ממליצה על תוסף מזון, אלא על הכנה של פורמולת צמחי מרפא, שיש בה מספר צמחי מרפא יעודיים למטרה והמותאמת עבורך. רק בריאות ובהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה