מיץ דובדבנים טיבעי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/05/2021 | 19:09 | מאת: שולמית

שלום רב, רציתי לשאול לגבי מיץ דובדבנים טבעי 100% פרי ללא תוספת סוכר, בין המרכיבים רשום ש-100 גרם מכילים 16 גרם סוכרים שהם 4 כפיות סוכר, אני מבינה שזה סוכר של הפרי אני לא חולה בסוכרת אבל בתוצאות הבדיקות יש לי 100 כלומר אני נמצאת בטווח העליון האם אני מסתכנת בשתיית המיץ הזה? תודה ובברכה שולמית

שלום שולמית, את בהחלט בטווח העליון אני מניחה שהתכוונת ל 100 גלוקוז לאחר צום..? באם יותר ממדידה אחת, יש לברר גם מה ערכי הHA1C ופרמטרים אחרים בבדיקות הדם, כך שחסרים נתונים. כל מקרה לאור הנתון שציינת לא הייתי ממליצה לשתות. בהצלחה והרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה