שאלה נוספת בקשר לרזברטרול ותוספים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/04/2021 | 14:43 | מאת: מייק

שלום רב ! יש לי כמה שאלות ששכחתי לשאול פעם שעברה. 1. ראיתי שיש רזברטרול טהור pure ברמה של 98% ויש גם של 99% רכשתי של 98% השאלה שלי היא האם באמת יש אחוז כזה משמעותי בספיגה בגוף או תועלת של רזברטרול בהבדלים של אחוז בודד? 2. האם ניתן לקחת ביחד את כל התוספים הבאים טרנס רזברטרול 500 מג, ויטמין d3 2000 iu , ויטמין k2 מיקרוגרם 100. או שיש אינטראקציה כלשהי בינהם? או בכלל האם קיימת אינטראקציה אם מזונות אחרים? מצין שוב מדובר הבחור צעיר ובריא שלוקח את זה בעיקר למטרות אנטי אייג'ינג. תודה מראש :-)

שלום מייק, 1 לא ידוע לי על ההבדל ביניהם. 2. על פניו אין קונטרהאינדיקציה, אבל יש לבדוק הכל בהתאם לתמונה הקלינית שלך על מנת לראות אם יש התאמה, לא ניתן לעשות זאת במסגרת הפורום. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה