מספר שאלות לגבי תוספים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/04/2021 | 10:03 | מאת: מייק

שלום רב! ברצוני לשאול מספר שאלות. 1. ראיתי שיש תוספים של רזברטרול ויש טרנס רזברטרול לא הצלחתי להבין בדיוק מה ההבדל בינהם? 2. קראתי שרזברטרול נספג טוב יותר עם שומן האם עדיף אז לבלוע את הכדור או לפתוח את הכדור ולערבב עם יוגורט לדוגמא? 3. לאיזה תוסף יש יותר גיבויים מדעים בשביל אנטי אייג'ינג רזברטרול או אסתקסנטין? (כי קראתי שאסטקסנתין נחשב לאנטי אוקסידנט חזק יותר) 4. כמה גרם נבטי ברוקולי אני צריך לאכול ביום על מנת לקבל את המינון היומי המומלץ לחומר שנקרא סאלפורפאן? (מקווה שרשמתי נכון) שוב בשביל אנטי אייג'ינג אני בחור צעיר ובריא רוצה נטו בשביל לשמור על בריאות.

שלום מייק, 1. מדובק בנוסחה כימית של רזרבטרול. ישנו רזרבטרול טרנס ורזרבטרול ציס. אומרים שהטרנס בעל פעילות ביולוגית גבוהה יותר. 2.רזרבטרול מסיס בשומן זה אומר שמומלץ לאכול סמוך לנטילתו מרכיב שומני כמו אבוקדו, טחינה, אגוזים... יוגורט הוא חלבון. 3. לא ידוע לי למי יש יותר מחקרים. 4. בדר"כ המינון המומלץ של נבטים מסוג זה ( כמו למשל, נבטי צנונית ) הוא של 20 גרם אופן כללי.. לא באופן ספציפי לסולפוראפן., שכן אין לו המלצה למינון יומי מומלץ. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה