בי פוזיטיב או ספרוקס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/04/2021 | 21:27 | מאת: שוש

שלום.רצוני לדעת מה הריכוז של הזעפרן בכל אחד מהתוספים הללו ומה יותר מומלץ

שלום שוש, אני לא מכירה את התוספים הנ"ל, אך מבדיקה שערכתי ברשת, כל אחד מהמומרים מכיל את אותו המינון של זעפרן 28 מ"ג. אך יתר המרכיבים של הפורמולה שונים. אין לי ניסיון קליני בשימוש במוצרים אלה ולכן איני יכולה להמליץ. מעבר לכך שההתאמה היא באמת מאוד אינדיבידואלית. תוסף אחד יכול להיות מאוד יעיל למטופל מסויים ולשני לא.. רק בריאות ובהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה