קורונה והריון- דרכי טיפול

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/04/2021 | 11:51 | מאת: דוריה

שלום, אני לא מחוסנת כנגד קורונה וגיליתי לא מזמן שאני בהריון. אני חוששת מאד מפני החיסון, בטח במצב הנוכחי ומעוניינת לדעת - במידה וחלילה אישה הרה נדבקת בקורונה, האם נכונה העובדה שהיא בסבירות גבוהה יותר לחלות במחלה קשה? מהן דרכי הטיפול בנטורופתיה בקורונה בנשים הרות? יש מה לעשות במצב כ"כ רגיש כזה ולעבור את המחלה הזאת בשלום? אשמח לדעת כיצד אתם מטפלים והאם זה צריך להיות בתיאום עם רופא הנשים (שהרי אין להם ידע רחב כ"כ בצמחים/תוספים..) תודה רבה

שלום דוריה, הטיפול בקורונה באישה הרה יהיה באמצעות חיזוק מערכת החיסון כמו כל אדם העלול לחלות באמצעות תזונה נכונה ובריאה, צמחי מרפא המותרים לשימוש בהריון, שתיה חמה מומלצת בהתאמה ומנוחה. רק בריאות והריון קל ובריא !

מנהלי פורום נטורופתיה