גאבא, קונצרטה האם מותר לקחת יחד

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/02/2021 | 21:38 | מאת: יונתן

הי המליצה לי מדקרת סינית על גאבא לפני השינה 500 מ"ג. לקחתי את זה שבועיים לא עושה כלום. יש לי בעיית שינה לא מרעננת ולא איכות. שאלתי היא האם מותר לקחת את זה כשאני בבוקר לוקח קונצטרה?

שלום יונתן, ממליצה לא לשלב בין הגאבה לקונצרטה. מה גם שאם נטלת את הגאבה שבועיים ולא ראית שיפור, אז היא לא יעילה עבורך. מציעה לטפל בגורם המפריע לך לישון וגורם שלינה לא טובה ולא איכותית. יייתכן ולקונצרטה יש השפעה על השינה שלך, אך ייתכנו גם גורמים אחרים כמו אכילה לפני השינה, פעילות גופנית שלפעמים יכולה להיות מעוררת , לחץ ודאגות.. ועוד. כדרי לברר מה הגורם ולמצוא טיפול יעיל יותר, גם מדטיציה מיינדפולנס, או צמחים משרי שינה והרגעה ( יש בבתי טבע וברשתות הפארם ) יכולים לסייע בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה