ירקות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/02/2021 | 22:57 | מאת: סופי

שלום רב, אני אוכלת חצי מלפפון חצי עגבנייה וחצי פלפל והחצי השני מאכסנת במקרר האם האכילה של הירקות (החצי השני שלהם)שאכסנתי למשך יום יומיים הם פחות יעילים ופחות טובים, ואין בהם תועלת? תודה למענה סופי

שלום סופי, ההעדפה היא תמיד לירק טרי חתוך, אך אין זה אומר שלאחר קירור הוא אינו יעיל ואינו טוב. תלוי גם מה מחזיקים במקרר, בצל למשל, לא מומלץ. ממליצה לך לקנות את הירקות היותר קטנים (פלפל קטן, למשל ) כך שתוכלי לסיים אותו (: רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה