יש לי חולשה בזמן האחרון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/02/2021 | 12:29 | מאת: רינת

שלום רב. בזמן האחרון אני מרגישה חולשה בגוף ואני שותה בקבוקי מים מלאים ובכל זאת זה מחליש אותי. רציתי לשאול עם תוכלו לתת לי עצה איך לשתות נכון איך להתחזק. ממש תודה

שלום רינת, חולשה בגוף יכולה לנבוע מסיבות רבות. מדוע את חושבת שהחולשה נגרמת משתיית מים, כי את מציינת שאת שותה מספיק. כדאי לברר מה הם הסיבות ל חולשה מול רופא/ת המשפחה, לעשות בדיקות דם לשלול מחסורים תזןנתיים כמו אנמיה על רקע של מחסור בברזל או מחסור ב B12, לבדוק שיש מספיק שעות שינה ושינה איכותית .. וכמובן, לשלול גורמים נוספים. פני לרופא משפחה לבירור. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה