תרסיס טבעי לנזלת אלרגית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/02/2021 | 21:29 | מאת: ליסה

שלום סובלת מנזלת אלרגית שמלווה בגודש באף משתמשת כבר חודשים בתרסיס סטרואידי יש תרסיס טבעי שמיועד להקלה בגודש באף?

שלום ליסה, ניתן להשתמש בתרסיס מוכן על בסיס מי מלח או להכין לבד מי אף בבית על בסיס מים וכפית מלח ים. אך זהו טיפול נקודתי כדאי במקביל לברר מה גורם לגודש באף או מה מגביר אותו - לנטרל כמה שניתן גורמים סביבתיים ולהימנע מגורמים תזונתיים המעוררים גוש וליחה כמו חלב ומוצרי חלב פרה, גבינות למיניהן, סוכרים פשוטים.. קמח לבן וכ'ו.. לאכול יותר מיבשי ליחה כמו למשל ירקות כתומים - מרק כתום על בסיס בטטה, גזר, דלעת, דלורית.. ולחזק את המערכת החיסונית במקביל עם תזונה וצמחים... יש הרבה מה לעשות (: בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה