דיכאון, חרדה, כאב עצבי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/02/2021 | 17:38 | מאת: ענת

שלום, מטופלת במדכאי מערכת חיסון שונים בשל מחלה, במקביל יש נוירופתיה, חולשת שרירים, כאבים, חרדה ודיכאון (בהגדרה הוא על רקע מצב רפואי). קיבלתי כדורים בשם ברינטליקס במינון נמוך 5 להתחלה, אבל אני נוטלת מזה תקופה Htp5 - האם מותר את שניהם בהפרש של שעות? אם לא, כמה זמן הפסקה אני צריכה מה-Htp5 ועד התחלת התרופה? סובלת מכאבים קשים ומפחיד אותי להיות בלי כלום. הרופא שלי לא מבין ב-Htp5 ותוספים.

שלום ענת, אין לטול תרופה נוגדת דיכאון במקביל לנטילה של 5HTP. גם לא בהפרש של כמה שעות.. הנושא מורכב ודרוש תהליך, כמו כן הדבר תלוי במינון של ה- 5HTP ומשך הזמן שאת נוטלת אותו. עלייך לפנות לייעוץ וליווי בתהליך. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה