שלום רב- פטריית שמש ושלשול כרוני.

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/01/2021 | 19:59 | מאת: אוראל

כ-10 שנים יש לי פטריית שמש שמגרדת בחומרה בכל גופי ושלשול יוםיומי. לפני 4 חודש הפסקתי לשתות סוכר לגמרי אפילו בקפה לאחר שמילדות שתיתי כמעט רק קולה כל היום והיום אני בן 30- אבל כלום לא הישתפר- ייתכן שלגוף לוקח זמן וזה ישתנה? האם יש עוד דבר טבעי שאוכל לעשות- למשל להפסיק לעשן?

לגבי השילשולים, כדאי לצרוך פרוביוטיקה באופן קבוע לפחות פעמייים ביום, להרבות באורז, בננה, מיץ גזר. את הקולה להשאיר בצד... כמובן מומלץ לבדוק את הנושא אצל גסטרולוג. לגבי פטריית השמש- נסה למרוח חומץ תפוחים טבעי פעמיים ביום. זה קצת שורף, אבל תוך שבוע לרוב יש שיפור. להפסיק לעשן- בוודאי

מנהלי פורום נטורופתיה