מלח מועשר ביוד

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/01/2021 | 12:42 | מאת: סופי

שלום רב, ראשית שנה אזרחית טובה ובריאה מבקשת לדעת כאחת שמאובחנת בתת פעילות בלוטת התריס האם אני יכולה להוסיף בתפריט שלי מלח מועשר ביוד,וכמה רצוי או אפשר להשתמש ממנו ביום? בנוסף רציתי לשאול לגבי אגוזי ברזיל שמגיעים עם קליפה חומה האם היא רעילה וצריך לקלף אותם? תודה לתשובות יום ניפלא סופי

שלום סופי, אין צורך להשתמש במלח מועשר ביוד ובאופן כללי כדאי לצרוך מלח במידה. לגבי אגוזי ברזיל, לא בהכרח צריך לקלף אותם, אבל כדאי להשרות אותם לילה לפני האכילה וגם אותם יש לאכול במידה 1-2 ביום. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה