לעשות סדר בויטמינים ומינרלים שאני לוקחת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/12/2020 | 23:24 | מאת: סיגל

רציתי לברר איך כדאי לחלק את התוספים במהלך היום כי עם השנים הצטברו לי הרבה ויטמין די 3000 ויטמין בי 12 1000,בגלל שבבדיקות דם עלה לתקין לוקחת רק פעממים שלוש בשבוע ויטמין k עם די שלוש פעמים בשבוע מגנזיום 200 ציטרט בשל כאבי שרירים 3 פעמים בשבוע ועכשיו התחלתי שילוב של msm עם g+ c 2 כדורים ליום בגלל כאבי ברכיים והמליצו לי גם על gelsectan למעי רגיז אז קצת אבדתי את זה תודה מראש

שלום סיגל, לא ניתן לייעץ במסגרת זו לגבי תוספים ומינונים שכן חסרה התמונה הקלינית ולא ברורה מהסיבה/ות שאת נוטלת את כל התוספים. הרשימה ארוכה ויש לברר האם יש צורך בלקיחת כל התוספים הנ"ל. ממליצה לפנות לגורם מקצועי לקבלת ייעוץ. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה