טיפול מניעתי במיגרנה - בן חרצית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/12/2020 | 23:31 | מאת: שירי

שלום רב, נוטלת בן חרצית פעמיים ביום למניעת מיגרנה, שאלתי היא האם אם לוקחים בן חרצית עם מגנזיום יש פעולת התנגדות ביניהם או שזה בסדר. תודה

שלום שירי, אין קונטרהאינדיקציה בין הצמח בן חרצית למגנזיום. ממליצה מאוד לשלול גורמים למיגרנה כמו גורמים תזונתיים העלולים לעודד מיגרנות כמו חלב ומוצריו, פירות הדר, קפה, הפסקת קפה ועוד.. כמו כן, גורמי מתח, מתח צווארי, סיבות הורמונליות, עייפות..שתייה מועטה ועוד.. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה