לגבי מגנזיום.ויטמין די

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/12/2020 | 20:36 | מאת: משה

שלום וברכה אני בן 30 וראיתי לשאול לגבי מגנזיום האם כדאי לקחת? או רק שיש בעיות כדאי? ולגבי ויטמין d האם כדאי לא לקחת ביחד האם זה מומלץ? ואם זה חברה של ניצת הדובדבן זה גם בסדר? תודה רבה

שלום משה, מגנזיום יש לקחת במידה וקיים מחסור, ניתן לדעת על בסיס תישאול, התפריט היומי שלך, סימני חסר ומחלות רקע במידה ויש. יש מצבים מסויימים בהם הוא יכול לסייע כמו מיגרנות, התכווצויות שרירים ועוד.. כך שהתריכה תלויה במטרה. כנ"ל לגבי ויטמין D. אותו ניתן לבדוק בבדיקות דם. אין מניעה לקחת את שניהם יחד במידת הצורך. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה