תת חומציות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/12/2020 | 03:16 | מאת: הדר

הי, יש לי תת חומציות מהקיבה. התזונה שלי היא בריאה (ירקות פירות וכדומה),ייתכן שחסרים לי מאכלים מסויימים או כדורים כדי לתקן את המצב? אשמח לפיתרון ולשימוש הנכון בו תודה

שלום הדר, מה הסיבה שאת חושבת שיש לך תת חומציות? כיצד אובחנת? ראשית יש לברר אם אכן מדובר בתת חומציות האבחנה על פי רוב נעשית באמצעות תישאול והתמונה הקלינית, התפריט היומי שלך. תסמינים מם את סובלת ומבדקים שאינם קונבנציונאליים כמו לימון, חומץ וכ'ו.. רק לאחר אבחנה כדאי לטפל. ייתכן כי התפריט היומי אינו מאוזן ןלכן את סובלת מתסמינים כלשהם, אך לשם כך יש להבין מאיזה תסמינים את סובלת, מה הסיבה לכך וכיצד נראה התפריט היומי שלך. והטיפול יהיה בהתאמה. מציעה לגשת לבירור ולייעוץ . בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה