טיפול בהפרעות עיכול מתמשכות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/11/2020 | 11:13 | מאת: ניר

שלום מעיין, אני בן 62 בריא לחלוטין, צמחוני ומשתמש בתוספי תזונה. לפני כ 5 חדשים, התחלתי לסבול במפתיע מהקאות ובחילות. בהמשך ההקאות והבחילות נפסקו, אבל המשכתי לסבול מריבוי גזים ותחושת מלאות בקיבה. למרות שגם כאן חל שיפור, הבעיה לא חלפה לחלוטין. מה היית ממליצה לעשות כדי להחזיר את המצב בקיבה לקדמותו? האם בצוע דיאטה למשך מספר שבועות הינו פתרון מתאים, ואם כן איזה דיאטה?

מציע להגיע לאבחון, לראות מה הבעיה (לא במקום אבחון רפואי) ולתת מענה מתאים. יתכן ואמליץ על ניקוי מערכתי או ניקוי של מערכת העיכול עם חוקנים עפ"י המצב

מנהלי פורום נטורופתיה