אופן נטילת ויטמין e 400 לפני החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/11/2020 | 20:51 | מאת: לאה

שלום רב, הבנתי מהמדקר שלי שויטמין e יכול לעזור לעיבוי רירית הרחם ואכן בפרוטוקול הטיפול הקודם נטלתי ויטמין e 400 מתחילת המחזור ועד הביוץ וזה עזר פלאים. אבל חשוב לי לוודא; 1. האם באמת נכון ליטול את הויטמין במינון 400 מ"ג אחת ליום ועד הביוץ בלבד? 2 האם עדיף ליטול אותו באופן רצוף גם אחרי החזרת העוברים? 3 . אם יהיה הריון- האם המינון של 400 מ"ג לא מזיק? 4. אם באמת נוטלים עד הביוץ - האם ההפסקה הפתאומית של הנטילה לא פוגעת בתוצאות , כי בפועל ההפריה כשלה. עוד אציין, כי במקביל אני נוטלת אומגה 3 ופרטנל 9 חודשים שגם מכיל ויטמין e 40 . סליחה על השאלה הארוכה...

שלום לאה, אני ממליצה על נטילת ויטמין E בטיפולי פוריות ללא הפסקה בביוץ. כלומר על נטילה רציפה לתקופה מסויימת. אני ממליצה שתתייעצי עם המדקר הוא המליץ לך על הטיפול, תשאלי אותו על כך. לא בהכרח ממשיכים לטול ויטמיו E במשך תקופת ההריון, יש גם ויטמין E במולטי וגם באומגה 3 לעיתים. תלוי בפורמולה. ולכן יהיה צריך לבדוק אם יהיה צורך להמשיך איתו. בהצלחה רבה !

מנהלי פורום נטורופתיה