יש פתרון לגזים אצל תינוקות! ! !

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/06/2005 | 10:19 | מאת: אמא של רמה

שלום לכל האמהות, אני פניתי לפורום לפני למעלה משבועיים עם בעיית גזים קשה לתינוקת שלי בת החודש. הילדה שלי בקושי ישנה, ינקה יניקות קצרות ולא הפסיקה לצרוח מכאבים. ניסיתי "גלי גם" וזה רק החריף את מצבה. פניתי לפורום ושיין המליצה לי על איילת (מטוטלת) שלו. שמעתי את שמה קודם לכן ומשום מה נתמהמהתי מלגשת אליה. לפני שבועיים פנינו אליה והיא עשתה לבתי אבחון אנרגטי בעזרת מטוטלת לבחון אילו מזונות מקשיים על העיכול שלה. התחלתי את הדיאטה שנתנה לי וכעבור שבוע כאילו במטה של קסם כל התסמינים נ ע ל מ ו ! היום הילדה שלי ישנה מספר שעות רצופות, יונקת רגועה אפילו משני השדיים באותה ארוחה (דבר שקודם לכן חשבתי לי שזו בטח המצאה חסרת שחר), יש לה שעות ערות רגועות ומחוייכות, בקיצור טוב לה ולנו ההורים עוד יותר. אמהות יקרות ואבות יקרים אל תסבלו יחד עם תינוקכם יש אפשרות לעזור לו. באיחולים לרוגע ושלווה אמא של רמה

20/06/2005 | 14:07 | מאת: רויטל ברמן

הי אמא של רמה, אני שמחה לשמוע שמצבכם השתפר. גזים אצל ילדים זה דבר כל כך אינדיבידואלי ואין פתרון אחד שטוב לכולם. אני אישית נכירה אמהות שהלכו ל"מטוטלת" וזה לא הועיל כלום, וגם ילדים ש"גלי כל" עזר להם וכאלה שלא. לבני יש עדיין גזים כל ערב ואצלו מה שעוזר זה טיול ערבי - הוא ישן בטילטולים ובבית בוכה. סתם מתוך סקרנות - מה היא הורידה לך ? מוצרי חלב ? קטניות ? ירקות מצליבים (כרוב, ברוקןלי...) ? את כל אלה אני אישית הורדתי כשלבכורה שלי (בת שנה ו 11 חודש) היו גזים וזה לא הועיל. נו מילא, העיקר שטוב לכם וזה הכי חשוב. אני עדיין טוענת שהנקות מסודרות (כל פעם רק צד אחד ועם מרווח נאות בין הנקה להנקה) זה מפתח עיקרי נגד גזים (או לשיפור המצב) + טריקים לרגעי המשבר (טיול, מוצץ, ידיים, מנשק וכו'). שיהיה לכם רק טוב :-)

21/06/2005 | 09:56 | מאת: שירה

היכן היא מקבלת פציינטים? מה מספר הטלפון שלה?

21/06/2005 | 13:26 | מאת: אמא של רמה

איילת מקבלת בביתה במושב בית יצחק על יד נתניה, מספרי הטלפון שלה : 09-8827802 050-5582427. בהצלחה

מנהלי פורום נטורופתיה