תופעות לוואי של הגובה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/08/2020 | 08:26 | מאת: לנה כהן

אני לוקחת גאבה 750 בגלל חרדות שהתעורר לאחרונה עם המצב זה מאוד עוזר לי אך מזה כמה ימים כשאני בולעת את הקפסולה אחרי שעה אני חשה תחושת עילפון .. אינני יודעת אם זה בגלל גודל הקפסולה שאולי לא מתעכלת מהר או בגלל שלאחר לקיחתה חצי שעה אני שותה קפה ?????

שלןם לנה, לא ציינת באיזו שעה את נוטלת את הגאבה, מומלץ לטול בערב לפני השינה.. ואז לא לשתות קפה אחרי. אם תחושת העילפון עדייך תימשך, כדי לדעת אם הגאבה היא הגורם לכך, תנסי לא לקחת את התוסף לכמה ימים, אם התחושה תחלוף תדעי שהוא הגורם לכך ואם עדיין התחושה תחזור יש לשלול גורמים אחרים לתחושה זו ( כמו מחסורים תזונתיים אחרים ׁכמו למשל, B12,ברזל.. מיעוט נוזלים, מיעוט שעות שינה ועוד הרבה גורמים נוספים אותם יש לברר עם גורם מקצועי. בהצלחה ורק בריאות !

מנהלי פורום נטורופתיה