הופעת עיגולים בצידי הלשון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/08/2020 | 22:43 | מאת: מירה

שלום, זה זמן רב שיש לי הופעה של מין עיגולים בצידי הלשון, השאלה שלי האם הדבר יכול להיות קשור לקנדידה במעיים? ושאלה נוספת אילו סימנים יכולים לבטא קנדידה של המעיים האם רק רובד לבן על הלשון או דברים נוספים? תודה

שלום מירה, לא ניתן לדעת מבלי לראות את הלשון, תוכלי לפנות לבירור צאל רופא המשפחה באם מדובר בפטריה על הלשון או אבחנה אחרת. ישנם תסמינים רבים לקנדידה במעיים כמו: נפיחות בבטן וגזים, התכווציות וכאבי בטן, כמיהה למתוקים, אלרגיות, ייתכנו דלקות חוזרות בגרון, שלפוחית השתן, פטרת ואגינלית, עייפות, כאבי ראש, בעיות עור ועוד..

מנהלי פורום נטורופתיה