פרוביוטיקה להליקובקטר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/08/2020 | 23:24 | מאת: מורן

שלום, בת 38 עם הליקובקטר. ניסיתי לטפל דרך תזונה ואני ממש מיואשת, מתחילה טיפול אנטיביוטי. אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על פרוביוטיקה טובה במיוחד לצורך זה, לא בא לי לזרוק כספים על משהו שלא יעשה עבודה טובה מספיק.

שלום מורן אני לא יודעת איזו תזונה ניסית ואם קיבלת גם תמיכה של צמחי מרפא ופרובויטיקה, בכל אופו כל הנ"ל יחד בהחלט בעלי השפעה טובה בנושא של הלוקבקטר. אך כיוון שאת כבר נוטלת אנטיביוטיקה אני ממליצה לקבל תמיכה של פרוביוטיקה בזמן הנטילה של האנטיבוטיקה. כלומר שעתיים אחרי כל כדר אנטיביוטי לקחת כמוסה של פרוביטיקה. לצורך כך, יש הרבה תוספי פרוביוטיקה מתאימים ברשתות. אין מוצר אחד ספציפי, יש לתת בהתאמה. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה