ויטמין סי ליפוזומלי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/07/2020 | 19:35 | מאת: לינוי

היי יש לי שאלה בבקשה האם יש קשר חיובי או שלילי לגבי נטילת ויטמין סי ליפוזומלי לפוריות, איזון הורמולי, מחזור סדיר? אשמח מאוד למענה, רב תודות

שלום לינוי, לא הייתי בוחרת בויטמין C כקו ראשון גם לא שני (: בחוסר איזון הורמונלי ומחזור לא סדיר, במידה ויש צורך בתוספים ישנם תוספים יעילים ובעלי השפעה מיטיבה יותר. אבל ראשית כל,יש להבין מה הסיבה לחוסר איזון אצלך וייתכנו סיבות רבות.וכמובן, קודם כל תזונה ואיזון הרגלי חיים.. הרגלי שינה, אכילה, עבודה, תנועה.. רק בריאות ! מעין

מנהלי פורום נטורופתיה