לקיחת תוסף cla עם התרופה קסניקל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/06/2020 | 22:49 | מאת: שירי

שלום, אני לוקחת את התרופה קסניקל לעזרה עם הדיאטה 3 פעמים ביום. הזמנתי את התוסף cla גם כי יש מחקר על יעילות לאסתמה וגם קצת מחקרים על עזרה בירידה במשקל. מצויין שצריך לקחת אותו 3 פעמים ביום עם ארוחות. במידה ואקח בארוחות עם הקסניקל, האם זה אומר שזה יהיה כמו לא לקחת כי הרוב לא יספג? תודה מראש

שלום שירי, אם את נוטלת קסניקל, מה הסיבה שאת רוצה לשלב CLA, לא הייתי ממליצה לשלב ביניהם. לאסטמה יש טיפול יעיל יותר, ראשית יש לברר מהם הגורמים לאסטמה אצלך. ייתכנו גורמים סביבתיים כמו אלרגיה מסויימת או גורמים תזונתיים כמו אלרגיה למזון מסויים כמו חלב ומוצרי חלב מהם יש להימנע וכמו כן להימנע ממזונות מייצרי ליחה ולהרבות במזונות מכייחים כמו ירקות כתומים, כמו כן, ייתכנו גורמים רגשיים גם אותם יש לברר. יש לטפל בגורם ולא באמצעות תוסף כזה או אחר.. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה