לקחת אומגה 3 לעזרה עם אסתמה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/06/2020 | 11:57 | מאת: מאיה

שלום, הם עבור אסתמה שמטופלת גם עם משאפים קבועים אפשר לקחת תוסף אומגה 3 רק עם DHA במינון גובה כמו 2000 מ"ג(מצאתי חברה שבה כמוסה שווה ל 1000 מ"ג dha) או שלאסתמה חשוב גם לקחת EPA? קראתי שיש מקומות שטוענים בהם שה EPA לא טוב כי הוא מפריע ל DHA או משהו כזה... תודה מראש

שלום מאיה, מומלץ ליטול אומגה 3 בשילוב של שתי חומצות השומן. אני לא יודעת מה קראת ומה מקור המידע, את מוזמנת להעביר אותו . בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה