חיזוק מערכת החיסונית לאחר פרדניזון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/05/2020 | 23:55 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 37 וסובלת מאסתמה קשה ומאלרגיה לאבק ולכמה עצים. קיבלתי קורס פרדניזון ראשון לאסתמה שהחמירה שלא מספיק עזר, וכעבור 3 חודשים אתחיל קורס שני. האם בסיום הקורס מומלץ במקרה כמו שלי לקחת תוספים שמחזקים את המערכת החיסונית כי הפרדניזון יחליש אותה יותר מידי? או שכשזה נוגע למי שיש לו אלרגיה לא מומלץ לחזק את המערכת החיסונית כי היא חזקה מידי? תודה מראש

שלום מיכל, כחלק מהטיפול באסטמה יש לברר מהם כל הגורמים לאסטמה אצלך ולנטרל אותם, כלומר להימנע מהם עד כמה שאפשר. למשל, באלרגיה סביבתית יש לנטרל את כל הגורמים החשודים, באלרגיה למזונות כמו למשל, חלב פרה ומוצריו, מזונות מייצרי לחות כמו בננה, בוטנים וגורמים נוספים אחרים חשודים מהם יש להימנע לפי התפריט היומי שלך. בנוסף בהחלט ניתן לקחת פורמולת צמחי מרפא המחזקים את מערכת הנשימה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה