רוטין וקוורציטין לאלרגיה ואסתמה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/03/2020 | 01:51 | מאת: מיכל

שלום, רכשתי תוסף של קוורציטין ותוסף נפרד של רואטין לאסתמה ואלגיה. שמתי לב שלשניהם יש את אותו הריח ושניהם מכילים את אותו החומר הירוק הזרחני בכפסולות. יכול להיות שזה אותו דבר ואין צורך לקחת גם וגם? קראתי שיש ביניהם קשר, אבל לא הבנתי האם זה זהה או לא. תודה מראש

שלום מיכל, הקוורציטין והרוטין שניהם נודי חימצון ושייכים למשפחת הפלבנואידים, רוטין הוא גליקוזיד ( חד סוכר או רב סוכר), שנמצא בתוך הקוורציטין. אין מניעה לקחת את שניהם יחד. יש להתאים את המינונים בהתאם לצורך. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה