אכילת כורכום / כדור כורכום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/03/2020 | 11:52 | מאת: רוני

שלום רב האם אכילת שורש כורכום טרי או בליעת כדור כורכום מהווה בעייה כלשהיא לאנשים עם אבנים בכיס המרה ולנשירת שיער אודה להתייחסותכם בתודה מראש

שלום רוני, כשיש אבנים בכיס מרה, מומלץ קןדם כל לעשות שינוי תזונתי על מנת לנסות להקטין את האבנים ולמוסס אתן לפני שמתחילים בשימוש בצמחי מרפא או תוספים כיוון שהחשש הוא כמו בכורכום, שבשל יכולתו לכווץ את כיס המרה ולגרום לזירוז מיצי המרה, הטיפול יכול גם לגרום לאבנים לזוז ולהיתקע ואז לייצר חסימה ודלקת. לכן ראשית ,יש להתחיל בתזונה מתאימה לטיפול באבני מרה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה