טיפול בהיפוכלורידיה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/02/2020 | 20:11 | מאת: Embryonic

שלום רב, הנני סובל זה כשלושה חודשים מתסמיני היפוכלורידיה חמורים למדי, אשר נדמה כי מתפוגגים לחלוטין כמעט לאחר צריכת חומצה הידרוכלורית או חומץ תפוחים. מבקש לברר אם קיים פתרון ארוך טווח עבור מצב מסוג זה, או לא נותר אלא לתסף מדי ארוחה כפי שתיארתי ובאופן מתמשך. תודה.

שלןם לך, בוודאי יש פתרון, שימוש בחומץ תפוחים או חומצה הידרוכלורית הם למעשה, רק טיפול בסימפטום. יש להבין האם אכן מדובר בהיפוכלורידריה ומה הגורמים לתת חומציות זו אצלך. ייתכנו כמה גורמים כמו כן, ייתכנו בעיות נוספות נלוות כמו מחסור אינזימתי, חוסר איזון של פלורת המעיים ועוד.. הטיפול יהיה באמצעות תזונה המתאימה לתת חומציות המתבססת בעיקרה על תזונה בסיסית ובירור כל הגורמים לתת חומציות אצלך. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה