קנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/05/2005 | 19:38 | מאת: מיכל

שלום, יש לי חשד לקנדידה, איזה בדיקות עושים כדי לוודא ב-100% אם אכן יש או אין את הפיטריה, והאם גם בן זוגי צריך לעבור טיפול ובכלל מהו הטיפול שהוזכר בכתבתכם מ-13.3.2003?תזונה אנטיפטרייתית, שיקום פלורת המעיים, תכשירים אנטיפטריתים וכו'.. תודה

שלום מיכל, על סמך מה החשש לקנדידה? והאם כוונתך לקנדידה ואגינלית ? הבדיקה המומלצת לקנדידה כלל מערכתית היא במרכז בחיפה , במידה וכוונתך רק לקנדידה ואגינלית, ניתן לאבחן גם אצל רופא הנשים שלך. אין צורך שבן זוגך יעבור טיפול, במידה וכוונתך/חשדך לקנדידה ואגינלית מומלץ להמנע מקיום יחסי מין. הטיפול אודות קנדידה דובר רבות בפורום , תוכלי לערוך חיפוש ולמצוא המון אינפורמציה. במידה ויתעוררו שאלות נוספות, אשמח לענות. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה