ריפלוקס והתוסף סוודיש ביטר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/01/2020 | 17:52 | מאת: אילנה

שלום סובלת קרוב לשנה מריפלוקס וישטי. ביעוץ נוטרופתי קניתי את סוודיש ביטר בבקבוק. שנאמר לי שיעזור לי. אך ברכיבים כתוב מכיל 45,אחוז אלכוהול וכן מנטה חריפה. נאמר לי שאלכוהול מזיק לריפלוקס ואני אף פעם לא שותה אלכוהול כמו כן גם מנטה נאמר לי שמחריף את הריפלוקס. 1.האם ישנה דרך לגרום לאלכוהול להתנדף מהבקבוק? מה לגבי המנטה? 2.האם לדעתך לקחת,?

ניתן לשים מעט מים רותחים במשך דקה זה מנדף את האלכוהול. בכל אום זה לא טיפול יעיל לדעתי לריפלוקס. דיקור סיני עם תוספים אחרים משולב הומאופתיה מודרנית יותר מוצלח לנושא

מנהלי פורום נטורופתיה