תוספים של חברת הימאליה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/12/2019 | 19:02 | מאת: אריק

שלום. המליצו לי על תוסף של חברת הימאליה ההודית לניקוי הכבד והחזרת אנזימי הכבד לנורמה. קראתי בדיקות שהראו שהם שמים מתכות בתוספים הללו, זה לא מסוכן? התוסף המקורי שהמליצו לי עליו נקרא liv.52 אבל לא מצאתי אותו בארץ, מצאתי ב iherb תוסף דומה של אותה חברה שנקרא liver care. אתם במקרה מכירים את החברה ו/או התוספים? יש לכם ניסיון איתם? תודה.

שלום אריק, אני לא יודעת מה הסיבה שהמליצו לך דווקא על חברת הימאליה, יש הרבה אפשרויות של תוספים למטרה של ניקוי כבד. אני לא יודעת מה מקור המידה לגבי המתכות, אבל יש מתכות רעילות בתוספים במידה מסויימת מעצם היותם של חומרים טבעיים המגיעים מהטבע, אך יש תוי תקן של כמות מתכות מסויימות שאין לעבור על המינון שלהן והחברה צריכה להתייחס לכך. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה