טיפול נטרופטי בדלקת עור ממגע

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/11/2019 | 23:32 | מאת: אמיר

שלום רב התחלתי טיפול אצל נטרופטית עקב בעיות עור מסוג קונטקט דרמטיטסס עקב אלרגיה חד פעמית לחומר במפעל.אני אמור לעבור בדיקת ige למה הכוונה? אני גם מטופל ברפואה סינית עם צמחים נטרופטית המליצה לי על פרוביוטיקה פעם ביום בלילה למה היא מיועדת האם יכולה לייצר אינטרקציה לצמחים סינים? כמו כן סובל מבצקת עור מעובה וגס בכף היד מה מומלץ למרוח שם כי המקום רגיש ולעיתים כואב.

שלום אמיר, אין קונטרה אינדיקציה בין פרוביוטיקה וצמחים סיניים. IGE היא בדיקה הקשורה למערכת החיסונית לשלילה של אלרגיה אטופית. לגבי הבצקת - יש לברר מה עלול להיות הגורם לבצק. מריחה של דבר חיצוני אינה בהכרח יעילה, יש לטפל בשורש. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה